Slide background

Super Flexible Layout Builder

Tons of Elements

Real Drag and Drop

Fullscreen Option

Undo/Redo functionallity

Uw website is uw online visitekaartje

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het maken van een website voor uw bedrijf? Dan bent u bij DigitalDrive aan het juiste adres. DigitalDrive kan een dergelijk traject volledig, van A tot Z, voor u verzorgen.

Tegenwoordig worden de meeste contacten gelegd via het internet, uw website is uw visitekaartje voor de rest van de wereld. Het is dan ook van groot belang dat deze representatief is en past bij de uitstraling en doelgroep van uw business.

Bereik meer klanten met een webshop

Wanneer u uw business uit wilt breiden of en geheel nieuwe markt aan wilt boren dan is een webshop in veel gevallen een mooie basis of uitbreiding. Door het online verkopen van producten bereikt u mogelijk nog veel meer potentiële klanten.

DigitalDrive kan u voorzien in de vormgeving, technische inrichting en eventueel ook het vullen van uw webshop. Het platform wat wij hiervoor gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk zodat u snel zelfstandig aan de slag kunt, zonder hoge beheerskosten.

Vrijwel elke gewenste vormgeving is mogelijk

Wanneer u ideeën heeft over de vormgeving of indeling van uw website dan horen wij dit graag en bespreken we deze met uw. DigitalDrive bouwt website o.b.v. WordPress in combinatie met Thema’s. Op deze manier kunnen we uw website helemaal aanpassen aan uw huisstijl.

Alles wordt met u besproken en waar nodig kunnen we u adviseren over de mogelijkheden. Bij elk project staat de klantwens centraal en zullen we voorafgaand aan de bouw alles met u doornemen om zo tot het gewenste eindproduct te komen.

WordPress Website

Een van de meest gebruikte CMS systemen is WordPress. Gezien de mogelijkheden van dit CMS en de eenvoud voor de beheerder is dit het pakket wat ook door DigitalDrive het meest wordt ingezet. Wanneer uw website in WordPress wordt gebouwd heeft u een website die klaar is voor de toekomst en makkelijk uit te breiden is met extra functionaliteiten en content.

Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk modules leveren voor het WordPress platform. Heeft u interesse in een maatwerkmodule, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij kunnen al een WordPress website voor u realiseren vanaf:

€ 399,00 excl. BTW

 • Eenvoudig content toevoegen en bewerken

  Eenvoudig nieuwe teksten plaatsen en pas bestaande teksten aanpassen

 • Makkelijke en snel Foto’s plaatsen

  Geen ingewikkelde handelingen maar simpel foto’s uploaden en weergeven

 • Mogelijkheid tot responsive Design

  Uw website 100% responsive, zo wordt deze op elke type  device zo efficient mogelijk weergegeven

LightSpeed Webshop

DigitalDrive heeft zich in de loop van de jaren vooral gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van Lightspeed webshops. Lighspeed is een online webshop platform met tal van mogelijkheden en geeft de gebruiker ook de vrijheid om heel veel dingen naar eigen wens in te richten/stellen. Dankzij het zeer complete pakket van Lighspeed kun je na inrichting en vormgeving direct starten met jouw online verkopen.

Wat wij voor u verzorgen is de volledige technische inrichting en vormgeving van uw webshop zodat u, tegen een scherpe prijs, direct aan de slag kunt. Het enige wat u nog hoeft te doen is producten aanmaken en starten met verkopen!

Wij kunnen al een Lightspeed webshop voor u inrichten/vormgeven vanaf:

€ 699,00 excl. BTW

 • Plaats eenvoudig uw producten en start met verkopen

  Plaats via de beheeromgeving gemakkelijk uw producten in uw webshop en start direct met verkopen

 • Geen ingewikkelde instellingen en configuraties

  DigitalDrive neemt alle lastige zaken voor u uit handen zodat u zich direct kunt richten op uw producten. alle configuratie van functies zoals betaalmodules en werking van de webshop verzorgen wij voor u.

 • Uitgebreide statistieken welke u veel inzicht geven

  Het platform bied u heel veel mogelijkheden om verkopen, omzet, etc. eenvoudig inzichtelijk te maken. Zo weet u hoe uw zaken lopen en waar u eventueel bij moet sturen.