Slide2a-DigitalDrive
Slide background

Super Flexible Layout Builder

Tons of Elements

Real Drag and Drop

Fullscreen Option

Undo/Redo functionallity

Uw website is uw online visitekaartje

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het maken van een website voor uw bedrijf? Dan bent u bij DigitalDrive aan het juiste adres. DigitalDrive kan een dergelijk traject volledig, van A tot Z, voor u verzorgen.

Tegenwoordig worden de meeste contacten gelegd via het internet, uw website is dan ook uw visitekaartje voor de rest van de wereld. Het is dan ook van groot belang dat deze representatief is en past bij de uitstraling en doelgroep van uw business.

Bereik meer klanten met een webshop

Wanneer u uw business uit wilt breiden of en geheel nieuwe markt aan wilt boren dan is een webshop in veel gevallen een mooie basis of uitbreiding voor u. Door het online verkopen van producten bereikt u mogelijk nog veel meer potentiële klanten.

DigitalDrive kan u voorzien in de vormgeving, technische inrichting en eventueel ook het vullen van uw webshop. Het platform wat wij hiervoor gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk zodat u snel zelfstandig aan de slag kunt, zonder hoge beheerskosten.

Vrijwel elke gewenste vormgeving is mogelijk

Wanneer u ideeën heeft over de vormgeving of indeling van uw website dan horen wij dit graag en bespreken we deze met uw. DigitalDrive kan vrijwel alles realiseren en doet er dan ook haar uiterste best om voor 100% aan uw wensen te voldoen.

Alles wordt dan ook met u besproken en waar nodig kunnen we u adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen werken met standaard designs of volledige maatwerk designs. Dit is geheel aan u, “Uw wens is onze uitdaging”.

WordPress Website

Een van de meest gebruikte CMS systemen is WordPress. Gezien de mogelijkheden van dit CMS en de eenvoud voor de beheerder is dit het pakket wat ook door DigitalDrive het meest wordt ingezet. Wanneer uw website in WordPress wordt gebouwd heeft u een website die klaar is voor de toekomst en makkelijk uit te breiden is met extra functionaliteiten en content.

Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk modules leveren voor het WordPress platform. Heeft u interesse in een maatwerkmodule, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij kunnen al een WordPress website voor u realiseren vanaf:

€ 499,00 excl. BTW

 • Eenvoudig content toevoegen en bewerken

  Eenvoudig nieuwe teksten plaatsen en pas bestaande teksten aanpassen

 • Makkelijke en snel Foto’s plaatsen

  Geen ingewikkelde handelingen maar simpel foto’s uploaden en weergeven

 • Mogelijkheid tot responsive Design

  Uw website kan 100% responsive gemaakt worden, zo wordt deze op elke device zo efficient mogelijk weergegeven

Joomla Website

Een veel gebruikt CMS systemen wat wij ook kunnen inzetten is Joomla. Joomla is een CMS dat wat meer inzicht vraagt als het gaat om beheer maar in de regel net zo stabiel en goed werkt als WordPress. Wanneer uw website in Joomla wordt gebouwd heeft u een website die geheel op uw wensen is gestemd en eenvoudig uitgebreid kan worden met extra functies en content.

DigitalDrive heeft een zeer groot aantal website in Joomla gerealiseerd en heeft dan ook zeker de ervaring die nodig is om uw website op de correcte manier op te bouwen en in te richten.

Wij kunnen al een Joomla website voor u realiseren vanaf:

€ 499,00 excl. BTW

 • Veel kant en klare modules beschikbaar

  Voor Joomla zijn er tal van gratis en betaalde modules beschikbaar om uw website meer functionaliteiten te geven.

 • Eenvoudig content toevoegen en bewerken

  Eenvoudig nieuwe teksten plaatsen en pas bestaande teksten aanpassen

 • Mogelijkheid tot geheel maatwerk design

  Uw website kan geheel op basis van een template maatwerk voor u worden opgebouwd.

Biedmeer Webshop

DigitalDrive heeft zich in de loop van de jaren vooral gespecialiseerd in het opzetten van Biedmeer webshops. Biedmeer is een webshop platform met tal van mogelijkheden en geeft de gebruiker ook de vrijheid om heel veel dingen naar eigen wens in te richten/stellen.

Wat wij voor u verzorgen is de volledige technische inrichting en vormgeving van uw webshop zodat u tegen een scherpe prijs direct aan de slag kunt met het invoeren van uw producten en snel kunt starten met uw online verkoop.

Wij kunnen al een Biedmeer webshop voor u realiseren vanaf:

€ 699,00 excl. BTW

 • Plaats eenvoudig uw producten en start met verkopen

  Plaats via de beheeromgeving gemakkelijk uw producten in uw webshop en start direct met verkopen

 • Geen ingewikkelde instellingen en configuraties

  DigitalDrive neemt alle lastige zaken voor u uit handen zodat u zich direct kunt richten op uw producten. alle configuratie van functies zoals betaalmodules en werking van de webshop verzorgen wij voor u.

 • Uitgebreide statistieken weke u veel inzicht geven

  Het platform bied u heel veel mogelijkheden om verkopen, omzet, etc. eenvoudig inzichtelijk te maken. Zo weet u hoe uw zaken lopen en waar u eventueel bij moet sturen.